Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό του Hellenic Match Racing Tour 2017!

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων σταθμών του HMRT 2017 στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και στο Ναυτικό Όμιλο Πάρου, πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στον μεγάλο τελικό στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου. Στο Μικρολίμανο ο πρωταθλητής του 4ου HMRT θα κριθεί στην διαδικασία των playoffs όπου όλα μπορούν να ανατραπούν.

Οι ανατροπές και δυνατές μονομαχίες μεταξύ των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων στους δύο πρώτους αγώνες έχουν δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου όπου αυτή τη στιγμή διεκδικεί πρώτος ο Θοδωρής Τσουλφάς με την ομάδα ER-LAC (μετά την κατάκτηση του HMRT της Πάρου και με τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Βουλιαγμένης). Οι υπερασπιστές του τίτλου, Μάντης-Καγιαλής με την ομάδα Nespresso VMG, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ισοβαθμώντας στους 12 βαθμούς με την ομάδα του Σπύρου Βενετσιάνου, North Sails Ursa Minor, που έχει δείξει ότι στοχεύει ψηλά φέτος. Πολύ κοντά στη βαθμολογία και με αξιόλογες εμφανίσεις ακολουθούν οι ομάδες Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα και η SailingTeam78 Beat του Παναγιώτη Καμπουρίδη.

Με φόντο το μαγευτικό Μικρολίμανο ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί απόγευμα της Κυριακής, μετά από τα προκριματικά του Σαββάτου, χαρίζοντας μοναδικές εικόνες σε όσους τυχερούς βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

H κατάταξη μετά τους δύο πρώτους αγώνες:

1. ER-LAC Team (15)
2. NESPRESSO VMG Team (12)
3. North Sails Ursa Minor (12)
4. Rebuild Construction (11)
5. SailingTeam78 Beat (10)
6. J mania e-dreams network (6)
7. Erytos (4)
8. Jolly (2)