Το Hellenic Match Racing Tour και η Nespresso Hellas ανανεώνουν την συνεργασία τους και το 2017!
Το Hellenic Match Racing Tour και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του καφέ παγκοσμίως, η Nespresso, θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και το 2017! Η σημαντικότερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην Ελλάδα, το HMRT και η Nespresso Hellas ανανέωσαν και φέτος τη συνεργασία τους στοχεύοντας σε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά.
Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες της στις διοργανώσεις του 2014, 2015 και 2016, η NESPRESSO VMG Team των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή θα έχει και φέτος αρωγό στην προσπάθειά της τη Νespresso Hellas, με σκοπό να διατηρήσει τα πρωτεία στον θεσμό. Με το επίπεδο των αγώνων να είναι και φέτος πολύ υψηλό, η ομάδα του Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, έχοντας στο πλευρό της και τη Nespresso θα θελήσει να είναι αυτή που θα κόψει και πάλι πρώτη το νήμα του τερματισμού παρά το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός.
Πέρα από την αρωγή της Nespresso στην ομάδα NESPRESSO VMG Team, η κορυφαία εταιρεία καφέ θα βρίσκεται στο πλευρό όλων αυτών που θα παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες στο VIP Lounge του Ν.Ο. Ελλάδος στο Μεγάλο Τελικό του HMRT στο Μικρολίμανο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γευτούν εκλεκτές ποικιλίες καφέ και coffee cocktails.