Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης

Ημερομηνία αγώνα:  19-21/5/2017
Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης

Σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Αττικής, στην πλαγιά του Λαιμού, εκεί όπου το πράσινο του πευκοδάσους, “παντρεύεται” με το μπλε της θάλασσας, εδρεύει ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης! Στις πανέμορφες από άποψη τοπίου και άρτιες από άποψη υποδομών και ανέσεων εγκαταστάσεις του, θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του Hellenic Match Racing Tour 2016.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης αποτελεί εδώ και 80 σχεδόν χρόνια έναν δημοφιλή σταθμό άθλησης και ψυχαγωγίας. Από τα σπλάχνα του, έχουν αναδειχτεί σπουδαίοι αθλητές του υγρού στίβου και της ιστιοπλοΐας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ολυμπιονίκη μας στα Mistral Νίκο Κακλαμανάκη, ενώ μετρά χιλιάδες πιστά μέλη, τα οποία μυεί στις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού. Από το 1937 που ιδρύθηκε έως και σήμερα, κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ναυταθλητισμού, με πάρα πολλές διακρίσεις τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, ο ΝΟΒ φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες αθλητές, διοργανώνει πανελλήνιους αλλά και διεθνείς αγώνες, ενώ η ιδανική του τοποθεσία αποτελεί χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, δίνοντας στους φίλους του τη δυνατότητα να χαρούν τη θάλασσα της Βουλιαγμένης.