Αναθεωρημένο πρόγραμμα προκριματικών αγώνων στο Hellenic Match Racing Tour

Οι καιρικές συνθήκες του επερχόμενου Σαββατοκύριακου επέβαλαν την αναβολή του πρώτου προκριματικού αγώνα στον Π.Ο.Ι.Α.Θ (Athens Challenge Cup).

 

Συνεπώς, πρώτος προκριματικός αγώνας για το Hellenic Match Racing Tour θα είναι στο Ν.Ο.Θ. 1-3 Μαρτίου  στη Θεσσαλονίκη.

 

Θα ακολουθήσει ο δεύτερος προκριματικός αγώνας Π.Ο.Ι.Α.Θ (Athens Challenge Cup) 30 & 31 Μαρτίου, ενώ ο τρίτος προκριματικός για πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο 10-12 Μαΐου στο Ν.Ο.Σ. (Skiathos Palace Cup). 

Η διοργάνωση το 2019 περιλαμβάνει 5 αγώνες και ένα σύστημα συμμετοχών και προκρίσεων που θα επιτρέψει σε περισσότερες από 30 ομάδες να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. 


Ο πολυπόθητος ημιτελικός αγώνας θα μας βρει στα μοναδικά Κύθηρα 21-23 Ιουνίου στο Ν.A.Ο.Κ. και το Δήμο Κυθήρων, για να ταξιδέψουμε πίσω στην ηλιόλουστη Αθήνα και στον τελικό 27-29 Σεπτεμβρίου, όπου οι διεκδικητές θα είναι περισσότεροι και η μάχη για την κορυφή ακόμα πιο δύσκολη. 

Μεγάλος χορηγός στον τελικό στις 29 Σεπτεμβρίου είναι για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ και coffee cocktails.