Δυναμικό ξεκίνημα για το Hellenic Match Racing Tour στην Βουλιαγμένη
Πανιά για το 2016 άνοιξε στη Βουλιαγμένη το Hellenic Match Racing Tour! Πιστή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ραντεβού της με τους λάτρεις της αθλήματος, μία εκ των κορυφαίων ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων στην Ελλάδα, υπόσχεται και φέτος μεγάλες συγκινήσεις. Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για την πρώτη φετινή πράξη του Τουρ.

Έχοντας σύμμαχό τους τον καιρό, οι 8 καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες έπεσαν το πρωί της Παρασκευής στη «μάχη» της διεκδίκησης μιας θέσης για τους τελικούς της Κυριακής. Στην πρώτη κούρσα της ημέρας, ο Παναγιώτης Μάντης και η ομάδα της Nespresso VMG Team, έζησαν μια αναβίωση του περυσινού τελικού, αφού στην 1η κούρσα της ημέρας, ήρθαν αντιμέτωποι με την ομάδα της Hellenic Police του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου και κατάφεραν για ακόμα μια φορά να φτάσουν στην επικράτηση.

Μέχρι στιγμής, Nespresso VMG Team και Rebuild Construction, προηγούνται στην κατάταξη έχοντας από τρεις νίκες. Η προκριματική φάση βέβαια έχει πολύ δρόμο μπροστά της κι αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου με ακόμα περισσότερες και πιο συναρπαστικές «μονομαχίες».