Η HELLENIC POLICE ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ HMRT ΠΑΡΟΥ!

Με τον πλέον συναρπαστικό τρόπο, όπως άλλωστε ξεκίνησε, έπεσε η αυλαία των αγώνων στον δεύτερο σταθμό του φετινού Hellenic Match Racing Tour,που ολοκληρώθηκε στον γραφικό κόλπο της Παροικιάς στην Πάρο. Το όμορφο νησί των Κυκλάδων, αποδείχτηκε γούρικο για την ομάδα της Hellenic Police, η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά στη συνολική παρουσία της στη διοργάνωση, στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στον τελικό, ο Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος και το πλήρωμά του, έκαναν την ανατροπή, καθώς αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από την περυσινή νικήτρια του αγώνα της Πάρου,Solgar UrsaMinor, εντούτοις, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 και να καταλάβουν την 1η θέση.

Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε η Nespresso VMG Team του Παναγιώτη Μάντη, η οποία νίκησε στον μικρό τελικό με 2-0 την Dark n Stormy-Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη. Η τελευταία ήταν η μεγάλη χαμένη της 3ης και τελευταίας ημέρας των αγώνων. Ο Στρατής Ανδρεάδης και το πλήρωμά του, αν και αήττητοι στην προκριματική φάση, επέλεξαν ως πρώτοι της βαθμολογίας να αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία όμως ηττήθηκαν. Στον έτερο ημιτελικό, η περυσινή νικήτρια ομάδας στον αγώνα της Πάρου, Solgar Ursa Minor, αντιμετώπισε αυτή της NespressoVMG Team. Ο Ιάσονας Σπανομανώλης και το πλήρωμά του, ήταν αυτοί που πήραν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό, επικρατώντας με 2-1 στις νίκες της ομάδας του Παναγιώτη Μάντη.

Την 8άδα του δεύτερου αγώνα του Hellenic Match Racing Tour 2015 συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Tsoulfas Sailing Team,Rebuild Construction, Duendeκαι NCTh.