Η ISTION YACHTING ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ HELLENIC MATCH RACING TOUR 2017!

Η Istion Yachting ιδρύθηκε το 1992 και ασχολείται με τις πωλήσεις, τη διαχείριση και τις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής. Με αφοσίωση και την ειδικευμένη ομάδα της, η Istion Yachting κατάφερε να εξαπλώσει τις δραστηριότητες της σε ολόκληρη την Ελλάδα και, εκτός από την έδρα της στον Άλιμο, διατηρεί σημεία εξυπηρέτησης σε Κω, Ρόδο, Λαύριο, Σκιάθο, Λευκάδα και Κέρκυρα.

Επίσημο μέλος των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών yachting, η Istion Yachting φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και σκαφών που προσφέρει καθώς και για το αξιόπιστο διεθνής δίκτυο συνεργατών που διαθέτει. Η ειδικευμένη ομάδα της Istion Yachting προσφέρει στους πελάτες τις προτάσεις για αποδράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα – με ή χωρίς πλήρωμα και καπετάνιο – βάσει του εκτενούς στόλου που διαθέτει: περισσότερα από 120 ασφαλή, ελεγμένα και εξαιρετικής ποιότητας σκάφη.

Έκτος από την ναύλωση σκαφών, η Istion Yachting αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα ναυπηγεία ιστιοπλοϊκών σκαφών και καταμαράν.

Η Istion Yachting διοργανώνει τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα CATAMARANS CUP International Regatta υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος έχει πια εδραιωθεί στα ιστιοπλοϊκά δρώμενα. Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, δεκάδες αθλητές από διάφορες γωνιές του κόσμου ετοιμάζονται για τον ξεχωριστό αγώνα ιστιοφόρων καταμαράν. Το 8ο CATAMARANS CUP έχει ήδη προγραμματιστεί για το διάστημα 21-28 Οκτωβρίου 2017.

Συνεπώς η Istion Yachting δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία ιστιοπλοϊκή διοργάνωση όπως την Hellenic Match Racing Tour που προβάλλει την Ελλάδα και συνάμα το πάθος για την ιστιοπλοΐα.