Η North Sails εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το HMRT

Η North Sails, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ειδών ένδυσης που απευθύνονται στους λάτρεις του luxury sport ρούχου και της ιστιοπλοΐας, εγκαινιάζει τη συνεργασία της για το 2016 με το Hellenic Match Racing Tour.

Η πλέον επιτυχημένη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και  ξένων αθλητών, θα έχει αρωγό και συμπαραστάτη τη North Sails, μιας και μοιράζονται το κοινό πάθος για την θάλασσα και το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

 

Η North Sails θα είναι η αποκλειστική εταιρεία ένδυσης του HMRT 2016, προσφέροντας ειδικά polo μπλουζάκια με την ξεχωριστή ποιότητα κατασκευής της τόσο στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων όσο και στους VIP καλεσμένους και τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στις τοποθεσίες των υδάτινων “μαχών” προκειμένου να τις παρακολουθήσουν από κοντά! Επιπλέον, τα μέλη της νικήτριας ομάδας του φετινού Hellenic Match Racing Tour  θα πάρουν ως δώρο για την προσπάθειά τους από ένα τζάκετ και μία τσάντα με την υπογραφή της North Sails.

Τη North Sails εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα και την Κύπρο η εταιρία SHOP & TRADE.