ΜΑΝΤΗΣ-ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΦΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το 7ο Hellenic Match Racing Tour στο Μικρολίμανο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι ιστιοπλόοι ολοκλήρωσαν την προκριματική φάση με 21 νέες μονομαχίες.

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης παρέμεινε η ομάδα Μάντης-Καγιαλής συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της αποδεικνύοντας ότι είναι και πάλι το φαβορί για τον τίτλο.  Στην δεύτερη θέση, μόνος και με τον αέρα του περυσινού πρωταθλητή, βρέθηκε ο Θοδωρής Τσουλφάς με την ομάδα ER-LAC και όλα δείχνουν ότι μια μάχη στον τελικό μεταξύ Μάντη και Τσουλφά είναι το πιθανότερο σενάριο. Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης πέρασε ο πάντα αξιόμαχος Στέλιος Σωτηρίου και την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στα ημιτελικά κατέκτησε η ομάδα WILD HORSE με καπετάνιο τον μόλις 18 ετών Γιώργο Τσουλφά αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει. Οι τέσσερις αυτές ομάδες λοιπόν θα παλέψουν για μια θέση στον Μεγάλο τελικό και ευελπιστούν να κάνουν ένα ακόμα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Αύριο, Κυριακή, αναμένεται να πέσει η αυλαία για το 7ο HMRT με την διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού στις 15.00-17.00 το απόγευμα υπό το βλέμμα εκλεκτών καλεσμένων και δημοσιογράφων, που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν την σπουδαία αυτή μάχη από την άνεση δυο πολυτελών catamaran Yachts προσφορά της ISTION Yachting, καθώς και να λάβουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.
Για άλλη μια χρονιά, μεγάλος χορηγός στον τελικό είναι η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ. Η Nespresso αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία καφέ σε μερίδες παγκοσμίως. Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 11 Βoutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
 
Η Istion Yachting, η δυναμική και πρωτοπόρος εταιρεία του ελληνικού yachting, η οποία ειδικεύεται στις πωλήσεις, στη διαχείριση και στις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα ναυπηγεία παγκοσμίως, θα βρίσκεται εκεί και θα προσφέρει την ευκαιρία στους καλεσμένους να απολαύσουν τον Mεγάλο Tελικό στην άνεση ενός πολυτελούς catamaran. 
 
Τη διοργάνωση υποστηρίζουν περήφανα οι εταιρείες Rib Cruises, με εξειδίκευση στην ενοικίαση rib boats στην Ελλάδα, προσφέροντας με το έμπειρο προσωπικό της ασφαλείς λύσεις και μοναδικές εμπειρίες στις Ελληνικές θάλασσες, η Branding Park που προσφέρει καινοτόμες προτάσεις εταιρικής επικοινωνίας, η Salty Bag που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες από παλιά ιστιοπλοϊκά πανιά, και η Sail Marine, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ναυτιλιακών ειδών στην Ελλάδα.