Ο Ημιτελικός αγώνας του HMRT 2018 πραγματοποιήθηκε στο Grand Resort Lagonissi με μεγάλη επιτυχία!

Ιδανικά ολοκληρώθηκε και η ημιτελική φάση του Hellenic Match Racing Tour 2018 που διοργανώθηκε στο μαγευτικό Grand Resort Lagonissi σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Λαγονησίου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν άψογες με σταθερούς ανέμους και όλες οι μονομαχίες ολοκληρώθηκαν βάσει προγράμματος προσφέροντας υψηλό θέαμα σε όσους τυχερούς βρέθηκαν κοντά.

Έπειτα από μια συγκλονιστική μονομαχία στον τελικό, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος με την ομάδα Hellenic Police απέναντι στην J-mania Lucas του Γιώργου Παναγιωτίδη, επικρατώντας δύσκολα με σκορ 2-1. Την 3η θέση κατέκτησε πιο εύκολα ο Παναγιώτης Καμπουρίδης με την ομάδα #sailingTeam78 κερδίζοντας στο μικρό τελικό την ομάδα του Μιχάλη Βαϊδάνη με σκορ 3-0. Οι τέσσερις αυτές ομάδες με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους το Σάββατο, είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Μεγάλο Τελικό της Αθήνας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για το 2018.

Η άψογη φιλοξενία του Grand Resort Lagonissi και του Ναυτικού Ομίλου Λαγονησίου ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής στην ειδικά διαμορφωμένη πλωτή εξέδρα που βρίσκεται στην παραλία Grand Beach κλείνοντας έτσι ιδανικά μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση για το Hellenic Match Racing Tour.

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο Μεγάλο Τελικό του HMRT 2018 που θα διεξαχθεί στο Μικρολίμανο 5-7 Οκτωβρίου 2018 με μεγάλο χορηγό τη Nespresso. Εκεί, οι τέσσερις φορές πρωταθλητές του θεσμού Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, θα διεκδικήσουν με την ομάδα τους για 5η συνεχόμενη χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο.