Τα μαγευτικά Κύθηρα υποδέχονται τον Ημιτελικό αγώνα του Hellenic Match Racing Tour 2019!

Το Hellenic Match Racing Tour ανοίγει τα πανιά του για Κύθηρα 21, 22 και 23 Ιουνίου. Η διοργάνωση επισκέπτεται για πρώτη φορά το Δήμο Κυθήρων και ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας μας. Τα Κύθηρα φημίζονται για την ποικίλη και άγρια ομορφιά των τοπίων, που απαρτίζονται από οροσειρές, φαράγγια, καταρράκτες και καταγάλανα νερά.

Αθλητές και θεατές θα απολαύσουν την μοναδική φιλοξενία του νησιού και των κατοίκων του για τρεις έντονες αγωνιστικές ημέρες, σε ένα μαγευτικό τοπίο. Ο Ημιτελικός Αγώνας του φετινού HMRT θα είναι γεμάτος εκπλήξεις, δράση και διασκέδαση.

Στον πολυπόθητο Ημιτελικό, που διοργανώνεται στο Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων, θα συμμετάσχουν οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν από τους τρεις Προκριματικούς αγώνες του Hellenic Match Racing Tour 2019 στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης και στο Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου, καθώς και οι 5ος, 6ος, 7ος και 8ος του Μεγάλου Τελικού Hellenic Match Racing Tour 2018.

Θα απολαύσουμε θεαματικές μάχες από τους καλύτερους ιστιοπλόους της Ελλάδας, και οι ίδιοι θα αγωνιστούν σε ένα υδάτινο στίβο μάχης γύρω από ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Οι Κυβερνήτες που προκρίθηκαν από τους Προκριματικούς αγώνες του 2019 Μάνος ΧατζηγιάννηςΘεόδωρος Τσουλφάς, Βασίλης Γουργιώτης και Αναστάσιος Παναγιωτίδης, καθώς και οι Παναγιώτης Καμπουρίδης, Μιχάλης Βαιδάνης, Γιώργος Τσουλφάς, συμμετέχοντες στο HMRT 2018, και η ομάδα των Κυθήρων, που προσκλήθηκε από τους  διοργανωτές προκειμένου να τονωθεί ιστιοπλοϊκά η τοπική κοινωνία, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις τέσσερις θέσεις για τον Μεγάλο Τελικό του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.