Το HMRT ανανεώνει τη συνεργασία του με τη NESPRESSO!

Το Hellenic Match Racing Tour και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του καφέ παγκοσμίως, η Nespresso, θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και το 2016! Η σημαντικότερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση του καλοκαιριού, το HMRT και η Nespressoανανέωσαν και φέτος τη συνεργασία τους στοχεύοντας σε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά.

Μετά τις δυο νίκες στις διοργανώσεις του 2014 και 2015, η VMGTeam του Παναγιώτη Μάντη  θα έχει και φέτος αρωγό στην προσπάθειά της τη Νespresso Hellas, με σκοπό να διατηρήσει τα πρωτεία στον θεσμό. Με το επίπεδο των αγώνων να είναι και φέτος πολύ υψηλό, η ομάδα του Παναγιώτη Μάντη, έχοντας στο πλευρό της και τη Nespresso θα θελήσει να είναι αυτή που θα κόψει και πάλι πρώτη το νήμα του τερματισμού, αν και ο ανταγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα σκληρός.

Πλην της αρωγής της Nespresso στην ομάδα VMGTeam, η κορυφαία εταιρεία καφέ θα βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων θα παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες στηΒουλιαγμένη (13-15/5) και στον τελικό του Tour στο Μικρολίμανο (1-2/10), δίνοντάς τους την ευκαιρία να γευτούν Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ και coffee cocktails.

6184a8be-6fdf-4e93-b151-ed61e0957302