Το HMRT 2017 ετοιμάζεται να “πιάσει λιμάνι” στην μαγευτική Πάρο

Μετά την συναρπαστική πρώτη στάση του στον Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης, το Hellenic Match Racing Tour ετοιμάζεται να “πιάσει λιμάνι” στην πανέμορφη Πάρο και τον καταγάλανο κόλπο της Παροικιάς.

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος του νησιού και ο Ναυτικός Όμιλος της Πάρου θα φιλοξενήσουν για 4η συνεχή χρονιά την κορυφαία διοργάνωση δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξη και την αγάπη τους.

Το νησί θα αποτελέσει τον δεύτερο κατά σειρά σταθμό της εφετινής διοργάνωσης. Εκεί, ο νικητής του πρώτου tour και χάλκινος Ολυμπιονίκης, Παναγιώτης Μάντης με την «Nespesso VMG Team», ο Σπύρος Βενετσιάνος με την «North Sails – UrsaMinor», ο Κωνσταντίνος Μάνθος με την «Έρυτος», ο Θοδωρής Τσουλφάς με τη «Tsoulfas Sailing Team», ο Βαγγέλης Χειμώνας με τη «Rebuild Construction», ο Γιούρεκ Στρζεμιέσκι με τη «Jolly», η ομάδα «J-mania e-dreams network» του Γιώργο Παναγιωτίδη και η «#sailingTeam78» του Παναγιώτη Καμπουρίδη, αναμένονται να φτάσουν στο νησί και να ξεκινήσουν εκ νέου τις “ναυμαχίες” την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την τρίτη ημέρα, Κυριακή 18 Ιουνίου, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, τις απονομές και τον καθιερωμένο εορτασμό από τις ομάδες και τους Παριανούς φίλους της ιστιοπλοΐας στον Ναυτικό Όμιλο της Πάρου. Το Σάββατο το βράδυ οι ιστιοπλόοι και οι φίλοι της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο καθιερωμένο “Sailors Night Party” στο Alga Bar στην Παροικιά.