10 χρόνια Hellenic Match Racing Tour!

Η φετινή είναι μια συμβολική χρονιά για το Hellenic Match Racing Tour, καθώς η διοργάνωση γιορτάζει τα 10 χρόνια υπαρξής της – και υπόσχεται η 10η έκδοση του HMRT να είναι η πιο συναρπαστική, ανταγωνιστική και λαμπερή από όλες!

Έχοντας εδραιώσει την θέση του ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά ιστιοπλοικά events, η διοργάνωση στοχεύει να ξεπεράσει τα όρια του εγχώριου αθλητισμού πετυχαίνοντας την διεθνή αναγνώριση. Για ακόμη μια χρονιά οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας, με πολλαπλές επιτυχίες και εμπειρίες σε παγκόσμιο επίπεδο θα δώσουν το παρών στους προκριματικούς γύρους με στόχο τον μεγάλο τελικό και το τρόπαιο.

Το Tour όμως είναι ένας μαραθώνιος και όχι sprint, και θα αποτελέσει μια πραγματική πρόκληση για κάθε διαγωνιζόμενο πλήρωμα. Με μεγάλη εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες το Tour υπόσχεται να προσφέρει υψηλό θέαμα και μονομαχίες διεθνούς επιπέδου στους απανταχού λάτρεις του αθλήματος.

Μέχρι τον μεγάλο τελικό της Αθήνας, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στις αρχές του Σεπτέμβρη, το Hellenic Match Racing Tour θα ταξιδέψει στις 4 άκρες του Ελλαδικού χάρτη. Σε συνεργασία με κάποιους από τους μακροβιότερους και γνωστότερους ναυτικούς ομίλους της χώρας η διοργάνωση έχει τον στόχο να αναδείξει την Ελλάδα ως έναν από τους καταλληλότερους ιστιοπλοικούς προορισμούς.

Όπως κάθε χρόνο, από τους προκριματικούς αγώνες του tour θα ξεχωρίσουν τα τέσσερα ικανότερα πληρώματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους περσινούς top 4 finalists στον μεγάλο τελικό. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του HMRT 2023 θα περιλαμβάνει:

1η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 8-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

2η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ 5-7 ΜΑΙΟΥ 2023

3η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 2-3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

4η προκριματική φάση

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 16-18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τελική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 8-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Μείνετε συντονισμένοι.

Text & Photo Credits: HMRT