10 χρόνια κοινής πορείας για HMRT και Nespresso

Η φετινή είναι μια συμβολική χρονιά για το Hellenic Match Racing Tour, καθώς η διοργάνωση γιορτάζει τα 10 χρόνια υπαρξής της – και υπόσχεται η 10η έκδοση του HMRT να είναι η πιο συναρπαστική, ανταγωνιστική και λαμπερή από όλες!

Από τα δέκατα γενέθλια του Hellenic Match Racing Tour δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο μεγαλύτερος αρωγός και συνοδοιπόρος της διοργάνωσης. Η Nespresso, που έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξη της και τη αφοσίωση της στο HMRT από την πρώτη κιόλας έκδοση του θα βρίσκεται άλλη μια φορά στο πλευρό των διοργανωτών στηρίζοντας τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Η Nespresso, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του καφέ παγκοσμίως δείχνει για 10η συνεχόμενη χρονιά την στήριξη της και εμπιστοσύνη στην σημαντικότερη εγχώρια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση. Ως μεγάλος χορηγός η Nespresso θα προσφέρει δώρα και έπαθλα στους μεγάλους νικητές της φετινής διοργάνωσης και επιφυλάσει εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Tour που θα βρεθούν στο επιβλητικό κτίριο του ΝΟΕ για τον μεγάλο τελικό.