Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ο 1ος Προκριματικός αγώνας του 7ου Hellenic Match Racing Tour στο Βόλο!

Η θερμή φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου Βόλου & Αργοναύτες αλλά και οι άψογες καιρικές συνθήκες κράτησε το ενδιαφέρον των ομάδων αμείωτο κατά τη διάρκεια του τριήμερου αγώνα.

Το Iolkos Match Race ανέδειξε πρώτη την ομάδα του Γιώργου Καραδήμα με πλήρωμα τον Νικόλα Πατέλη, τον Μάριο Καραδήμα και τον Ιωάννη Μπουγιούρη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρευρεθούν στον ημιτελικό της Σητείας.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Μάνος Αγγελάκης με πλήρωμα τους Γιάννη Πετρόπουλο, Γιάννη Διαλεκτάκη και Χρήστο Κυφίδη, ενώ η τρίτη θέση κατακτήθηκε από την ομάδα του Γιώργου Μαρίνου με πλήρωμα τη Βασιλική Κατσακλή και τους Βαγγέλη και Χρυσάνθη Κουτσουρά.

Τέταρτη αναδείχθηκε η ομάδα του Ανδρέα Παλερά με πλήρωμα τους Γιώργος Μπενής, Στέφανος Σωτηρίου και Γιώργος Μπαστής.

Ανυπομονησία για τον 2ο Προκριματικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ), Athens Match Race, στο Μικρολίμανο 29 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου. Θα ακολουθήσει ο 3ος Προκριματικός αγώνας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου και ο 4ος Προκριματικός στη Σκιάθο την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαΐου.

Το 2020 είναι η έβδομη χρονιά διεξαγωγής του Hellenic Match Racing Tour που με τη συμμετοχή των σπουδαιότερων Ελλήνων ιστιοπλόων, είναι πλέον ο κορυφαίος ιστιοπλοϊκός θεσμός της χώρας μας!