Πανιά για το 2ο Προκριματικό αγώνα του Hellenic Match Racing Tour – Athens Match Challenge στον ΠΟΙΑΘ

Έτοιμοι να σαλπάρουμε για το δεύτερο Προκριματικό αγώνα του Hellenic Match Racing Tour – Athens Match Challenge, στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου!

Έχοντας αφήσει πίσω μας τον πρώτο Προκριματικό αγώνα του Βόλου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, αναδεικνύοντας νικήτρια την ομάδα του Γεώργιου Καραδήμα, η αγωνία κορυφώνεται για τα αποτελέσματα του Athens Match Challenge αλλά και την ομάδα που θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Κρήτη και τον Ημιτελικό. Όσον αφορά τη λίστα συμμετεχόντων για τον σπουδαίο αυτό αγώνα, συναντάμε πολλά κορυφαία ονόματα της ελληνικής ιστιοπλοΐας, όπως τον Στέλιο Σωτηρίου, που πρόκειται να επιστρέψει στη δράση μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Επιπρόσθετα, ο μεγάλος νικητής του περσινού Hellenic Match Racing Tour, Θοδωρής Τσουλφάς, θα συμμετάσχει στον αγώνα, ενώ ο Γιώργος Παναγιωτίδης που έχει ήδη προκριθεί στον τελικό, θα αγωνιστεί ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το μεγάλο αγώνα. Δύο σπουδαίοι κριτές πήραν φέτος την απόφαση να αλλάξουν ρόλο και να συμμετάσχουν στον προκριματικό. Ο λόγος γίνεται τόσο για τον διεθνή κριτή από την Πάτρα, Μάριο Ζησιμάτο, όσο και για τον Σταύρο Κουρή.

Τέλος, ο Κρητικός Μάνος Αγγελάκης θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό της Σητείας, έχοντας να ανταγωνιστεί μεταξύ άλλων και τον Yurek Stremniefski.

Ραντεβού λοιπόν όλοι στην εκκίνηση του δεύτερου Προκριματικού αγώνα για το 2020, ο οποίος προβλέπεται να κερδίσει το ενδιαφέρον των αθλητών και των θεατών.