Ξεκινάει ο 2ος Προκριματικός αγώνας του Hellenic Match Racing Tour Athens Match Challenge στον ΠΟΙΑΘ

Πανιά είναι έτοιμος να ανοίξει ο δεύτερος Προκριματικός αγώνας του Hellenic Match Racing Tour, Athens Match Challenge, στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Ο διήμερος αγώνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Μικρολίμανο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, θα αναδείξει τουλάχιστον δύο ομάδες που θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους  για την ημιτελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στα Κύθηρα στις 21 με 23 Ιουνίου.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες αδημονούν για την έναρξη του Σαββάτου, για να δείξουν τις δεξιότητές τους και να αναμετρηθούν με παλιούς και νέους συναγωνιζόμενους. Ανάμεσα στις έμπειρες ομάδες του αγώνα συγκαταλέγονται οι: MESS του Μιχάλη Βαϊδάνη, JOLLY Team του Jurek Strzemiecki, SAILORMOON της Μαρίας Τσαουσίδου, ER-LAC Team του Θεόδωρου Τσουλφά, ενώ πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες εμπλουτίζουν τις συμμετοχές και υπόσχονται δυνατές μάχες, όπως αυτή του Βασίλειου Γουργιώτη και τις:

REBUILD CONSTRUCTIONS JUNIOR του Γιώργου Ζεϊμπάρη
CINDERELLA MR. TEAM του Γιώργου Αργυρόπουλου
SILENT HUNTER του Δημήτρη Μπελεργάτη
TEAM ORANGE του Γιώργου Μαργιώλου

Ραντεβού λοιπόν όλοι στην εκκίνηση του δεύτερου Προκριματικού αγώνα για το 2019, ο οποίος προβλέπεται να κερδίσει το ενδιαφέρον των αθλητών και των θεατών. Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 27-29 Σεπτεμβρίου, με περήφανο χορηγό ακόμα μία χρονιά τη Nespresso.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.hmrt.gr