Στη Θεσσαλονίκη 1-3 Μαρτίου το “Hellenic Match Racing Tour”

Πιστό στο καθιερωμένο, εδώ και έξι πλέον χρόνια, ραντεβού του με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να ανοίξει και φέτος τα πανιά του για νέες «περιπέτειες» στα νερά του Θερμαϊκού. Η μεγαλύτερη και πλέον άρτια οργανωτικά ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της θέση στις καρδιές των πρωταγωνιστών του αθλήματος, αλλά κι όλων όσων αγαπούν την ιστιοπλοΐα, θα λάβει και φέτος χώρα σε πέντε ξεχωριστούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

1-3 Μαρτίου θα βρεθούμε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και στο Ν.Ο.Θ. (Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης), που ανοίγει και φέτος την αγκαλιά του στη διοργάνωση για τον πρώτο Προκριματικό Αγώνα της χρονιάς, όπου οι ομάδες θα μας χαρίσουν έντονες συγκινήσεις και πλούσια δράση. Φέτος το παρών θα δώσουν πέντε ομάδες σε ακόμα περισσότερες και πιο συναρπαστικές θαλάσσιες μονομαχίες.

Οι συμμετοχές φέτος περιλαμβάνουν τους Κυβερνήτες: Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο, που στους αγώνες κατάταξης «ξεκουράζει» την έμπειρη ομάδα του και μεταλαμπαδεύει τη γνώση του σε νέους ιστιοπλόους , τον Αναστάση Παναγιωτίδη και την ομάδα against the wind, το Χριστόφορο Πριτσούλη και την ομάδα Gamma, το Μάνο Χατζηγιάννη και την ομάδα spaceLab team και φυσικά τη Μαρία Τσαουσίδου και την ομάδα της sailor moon, όπου θα κάνει ακόμα μία χρονιά το Hellenic Match Racing Tour και γυναικεία υπόθεση!

Ο πρώτος και πολυπόθητος αγώνας του Tour, θα χαρίσει στη νικήτρια ομάδα (που δεν έχει ήδη δικαίωμα συμμετοχής) το πρώτο δικαίωμα συμμετοχής στον Ημιτελικό αγώνα στα Κύθηρα 21, 22 και 23 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει ο 2ος Προκριματικός Αγώνας 30-31 Μαρτίου στην Αθήνα και τον Π.Ο.Ι.Α.Θ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης), ενώ ο 3ος στην μαγευτική Σκιάθο.

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 27-29 Σεπτεμβρίου, με περήφανο χορηγό ακόμα μία χρονιά τη Nespresso.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.hmrt.gr