ΤΟ HMRT ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ 24-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

zarkadas 22/09/2021 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΟ HMRT ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ 24-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΟ HMRT ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ 24-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Έπειτα από ενάμιση χρόνο απουσίας και αποχής από την αγωνιστική δράση το Hellenic Match Racing Tour (HMRT) επιστρέφει δυναμικά! Οι μονομαχίες θα πραγματοποιηθούν 24 με 26 Σεπτεμβρίου, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με την συμμετοχή των καλύτερων πληρωμάτων των τελευταίων χρόνων.

Η αποχή από τους αγώνες δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για δυνατές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες και όλος ο ιστιοπλοϊκός κόσμος αναμένει με αγωνία να μάθει τον νέο μεγάλο νικητή της διοργάνωσης HMRT, το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο φέτος είναι ο μεγάλος νικητής του 2019 Θοδωρής Τσουλφάς με την ομάδα ΕR-LAC, η ομάδα του Ολυμπιονίκη Παύλου Καγιαλή VMG Team, ο Γιώργος Παναγιωτίδης με την Lucas Team, η Rebuild Constructions του Βαγγέλη Χειμώνα, καθώς και οι ομάδες των Στέλιου Σωτηρίου, Μάριου Ζησιμάτου, Γιώργου Τσουλφά και Αναστάσιου Παναγιωτίδη.

Για άλλη μια χρονιά, μεγάλος χορηγός στον τελικό είναι η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ. Η Nespresso αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία καφέ σε μερίδες παγκοσμίως. Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 11 Βoutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η Istion Yachting, πρωτοπόρος επιχείρηση στον κλάδο του ελληνικού yachting, θα υποστηρίξει περήφανα για ακόμα μία χρονιά τη διοργάνωση-θεσμό της ιστιοπλοϊκής κοινότητας. Από την άνεση ενός από τα πολυτελή catamarans του στόλου της οι εκλεκτοί καλεσμένοι της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Μεγάλο Τελικό.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν περήφανα οι εταιρείες Rib Cruises, με εξειδίκευση στην ενοικίαση rib boats στην Ελλάδα, προσφέροντας με το έμπειρο προσωπικό της ασφαλείς λύσεις και μοναδικές εμπειρίες στις Ελληνικές θάλασσες, η Branding Park που προσφέρει καινοτόμες προτάσεις εταιρικής επικοινωνίας, η Salty Bag που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες από παλιά ιστιοπλοϊκά πανιά, και η Sail Marine, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ναυτιλιακών ειδών στην Ελλάδα.

Οι 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας θα μονομαχήσουν για το φετινό έπαθλο. Αναμένονται συγκλονιστικές αναμετρήσεις!

Comments are closed.