Ξεκίνησε με επιτυχία το HMRT 2018 με πρώτο σταθμό την Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στην Κέρκυρα ο πρώτος προκριματικός γύρος για το Hellenic Match Racing Tour 2018 με τις ομάδες του Γιώργου Παναγιωτίδη και του Μιχάλη Βαϊδάνη να κατακτούν τις 2 πρώτες θέσεις στο βάθρο εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους για τον ημιτελικό του Μαΐου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν Σάββατο και Κυριακή στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας με τη συμμετοχή 7 ομάδων και την καταλυτική βοήθεια αρκετών ντόπιων εθελοντών που αγκάλιασαν τη διοργάνωση από την πρώτη στιγμή. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ιστιοπλοΐα και εξελίχθησαν δυνατές μονομαχίες. Στην κορυφή, αήττητη βρέθηκε η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτίδη, ενώ τη δεύτερη θέση κατάφερε να κατακτήσει με δυσκολία η ομάδα του Μιχάλη Βαϊδάνη έπειτα από μια συναρπαστική μάχη κόντρα στην ομάδα του Κώστα Πρίφτη που βρέθηκε τελικά στην τρίτη θέση του βάθρου. Με αυτή τη θέση, η ομάδα του Μιχάλη Βαϊδάνη πήρε το ένα από τα 4 εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά, καθώς η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτίδη έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της από την περυσινή κατάταξή της στη διοργάνωση. Τα υπόλοιπα 3 εισιτήρια θα κριθούν στα προκριματικά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Hellenic Match Racing Tour στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, 9-11Μαρτίου.

Φέτος, είναι η τέταρτη χρονιά διεξαγωγής του Hellenic Match Racing Tour που έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο ιστιοπλοϊκό θεσμό στην χώρα μας με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών από όλη την χώρα.