Δυναμική επιστροφή του Στέλιου Σωτηρίου στο HMRT ΠΟΙΑΘ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε αυτό το διήμερο ο δεύτερος προκριματικός αγώνας του Hellenic Match Racing TourAthens Match Challenge στον Π.Ο.Ι.Α.Θ. Η ομάδα του Στέλιου Σωτηρίου βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση από το Σάββατο και όπως ήταν αναμενόμενο, αναδείχθηκε πρώτη κερδίζοντας το εισιτήριο για τον Ημιτελικό του HMRT στη Σητεία.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα του Θοδωρή Τσουλφά, με πλήρωμα τους Βασίλη ΠαπαδάκηΓιώργο Τσουλφά και Γιώργο Δρόσο, ενώ η τρίτη θέση κατακτήθηκε από την ομάδα του Μάριου Ζησιμάτου με πλήρωμα τον Κώστα Κατόπη,τον Βασίλη Δαμιανό και την Κατερίνα Κουτσαβίτη. Τέταρτη αναδείχθηκε η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτίδη με πλήρωμα τους Τζώρτζη ΖειμπάρηΧρήστο Κυφίδη και Κωνσταντίνο Βαλσαμίδη.

Μια εβδομάδα απομένει για τον κρίσιμο 3ο προκριματικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο7 και την Κυριακή8 Μαρτίου ενώ θα ακολουθήσει ο 4ος και τελευταίος προκριματικός στη Σκιάθο την Παρασκευή1, το Σάββατο2 και την Κυριακή3 Μαΐου.

Το 2020 είναι η έβδομη χρονιά διεξαγωγής του Hellenic Match Racing Tour που με τη συμμετοχή των σπουδαιότερων Ελλήνων ιστιοπλόων, είναι πλέον ο κορυφαίος ιστιοπλοϊκός θεσμός της χώρας μας!