Πρώτη στάση, Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος για το 10ο HMRT

Ο  Nαυτικός Όμιλος Ελλάδας ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Hellenic Match Racing Tour, διοργανώνοντας τον πρώτο προκριματικό αγώνα της διοργάνωσης. Συγκεντρώνοντας αθλητές και πληρώματα με μεγάλη πείρα και εμπειρία, άπαντες ελπίζουν σε έναν επιτυχημένο, ανταγωνιστικό και θεαματικό αγώνα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος μετρά 90 χρόνια ζωής καθώς ιδρύθυκε το 1933 στον Μικρολίμανο του Πειραιά. Ένας Όμιλος με μεγάλη ιστορία, χάρη στον οποίον η ιστιοπλοΐα γνώρισε καθοριστικής σημασίας ανάπτυξη στη χώρα μας – βασικός σύμμαχος του HMRT στην 10ετή πορεία του που ωστόσο συμμετέχει πρώτη φορά στην προκριματική φαση.

Κύριος σκοπός του Ομίλου ήταν και εξακολουθεί να είναι η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.

Μια πόλη με μακρά εμπειρία σε μεγάλα αθλητικά δρώμενα και ένας ναυτικός όμιλος με μεγάλη ιστιοπλοική ιστορία ετοιμάζονται να υποδεχτούν την επετειακή 10η έκδοση του HMRT στην πρώτη προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Στον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Απριλίου, θα συμμετάσχουν 12 πληρώματα που θα ανταγωνιστούν με στόχο την διάκριση. Αναλυτικά τα ονόματα των skippers των ομάδων:

 1. Τσουμπάνας Γιάννης
 2. Καλδής Χάρης
 3. Παπαγεωργίου Άγγελος
 4. Καζακώνης Τάσος 
 5. Πολιτόπουλος Ρωμύλος 
 6. Γκόντσιλ Γιάννης  
 7. Ρουμπεδάκη Ειρήνη 
 8. Χούντα Μαρίνα
 9. Μπελεγράτης Δημήτρης 
 10. Τριπόδης Δημήτρης
 11. Ζειμπάρης Τζώρτζης 
 12. Τσουλφάς Γιώργος

Οι καιρικές συνθήκες προβλέπονται εξαιρετικές και προδικάζουν μοναδικό θέαμα, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν θεατές από το εντευκτηριο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Μετά το πέρας του αγωνιστικού διημέρου, το πλήρωμα που θα καταφέρει να επιβληθεί των υπολοίπων θα πάρει το χρυσό εισιτήριο και την απευθείας πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Αθήνας, όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο του HMRT 2023.

Μείνετε συντονισμένοι.

Text & Photo Credits: HMRT