ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ HELLENIC MATCH RACING TOUR

Στο μικρολίμανο, υπό την διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, ξεκίνησε σήμερα έπειτα από ενάμιση χρόνο απουσίας από την αγωνιστική δράση η τελική φάση του 7ου Hellenic Match Racing Tour. Ο καιρός ήταν σύμμαχος τον αθλητών και το ελαφρύ αεράκι που φύσαγε από το πρωί ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν οι μονομαχίες.

Η επιστροφή του Παναγιώτη Μάντη στην διοργάνωση είναι γεγονός και το δίδυμο Μάντης-Καγιαλής δηλώνει πάλι δυναμικά παρόν στο Hellenic Match Racing Tour. Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στον θρόνο της όπου από το 2019 “στρογγυλοκάθησε” ο πολύπειρος Θοδωρής Τσουλφάς με τον ομάδα ER-LAC εκμεταλλευόμενος και την τότε απουσία του Παναγιώτη Μάντη.

Μετά από τις πρώτες “μονομαχίες” στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται η ομάδα Μάντης-Καγιαλής πραγματοποιώντας το ιδανικότερο δυνατό ξεκίνημα. Επίσης δυναμικά ξεκίνησαν και οι ομάδες του Στέλιου Σωτηρίου και του Θοδωρή Τσουλφά που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση της γενικής κατάταξης με ισοβαθμία. Στην 4η θέση ισοβαθμούν οι υπόλοιπες 4 ομάδες αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο του ανταγωνισμού έχει ανέβει και όλοι μπορούν να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά. Περισσότερη δράση αύριο οπού εκτός απροόπτου θα ξεκαθαρίσουν οι πρώτες 4 θέσεις και τα ζευγάρια του Μεγάλου και του Μικρού Τελικού της Κυριακής.

Για άλλη μια χρονιά, μεγάλος χορηγός στον τελικό είναι η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ. Η Nespresso αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία καφέ σε μερίδες παγκοσμίως. Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 11 Βoutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η Istion Yachting, η δυναμική και πρωτοπόρος εταιρεία του ελληνικού yachting, η οποία ειδικεύεται στις πωλήσεις, στη διαχείριση και στις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα ναυπηγεία παγκοσμίως, θα βρίσκεται εκεί και θα προσφέρει την ευκαιρία στους καλεσμένους να απολαύσουν τον Mεγάλο Tελικό στην άνεση ενός πολυτελούς catamaran.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν περήφανα οι εταιρείες Rib Cruises, με εξειδίκευση στην ενοικίαση rib boats στην Ελλάδα, προσφέροντας με το έμπειρο προσωπικό της ασφαλείς λύσεις και μοναδικές εμπειρίες στις Ελληνικές θάλασσες, η Branding Park που προσφέρει καινοτόμες προτάσεις εταιρικής επικοινωνίας, η Salty Bag που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες από παλιά ιστιοπλοϊκά πανιά, και η Sail Marine, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ναυτιλιακών ειδών στην Ελλάδα.