Το Hellenic Match Racing Tour ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι στη Σκιάθο 10-12 Μαΐου 2019.

Μετά τους πρώτους δύο συναρπαστικούς Προκριματικούς αγώνες στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.) 2-3 Μαρτίου και στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.) 29-31 Μαρτίου, το Hellenic Match Racing Tour ετοιμάζεται να ‘πιάσει λιμάνι’ στην πανέμορφη Σκιάθο, τη βασίλισσα των Σποράδων. Το Skiathos Palace Cup, που συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», αποτελεί τον τρίτο και τελευταίο Προκριματικό αγώνα του HMRT 2019. Φιλοξενείτε στις μαγευτικές Κουκουναριές, ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο που υπόσχεται απεριόριστη ιστιοπλοϊκή δράση και διασκέδαση.

Εκεί, εννέα ομάδες θα διεκδικήσουν την τελευταία θέση για τον Ημιτελικό, που θα φιλοξενηθεί στα Κύθηρα 21-23 Ιουνίου. Οι Κυβερνήτες Βιολέττα Αντωνοπούλου, Αριστοτέλης Χατζησταματίου, Κωνσταντίνος Κατώπης, Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Καραδήμας, Μάνος Χατζηγιάννης, Ιωάννης Σάρκος και Phillippe Marse από τη Γαλλία, θα συναντηθούν στις 10 Μαΐου με σκοπό να προσφέρουν θεαματικές ‘ναυμαχίες’, ενώ τη Σκιάθο θα εκπροσωπήσει η ομάδα του Βασίλη Σαρρή.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την τρίτη ημέρα, Κυριακή 12 Μαΐου, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, τις απονομές και τον καθιερωμένο εορτασμό από τις ομάδες και τους φίλους της ιστιοπλοΐας στον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου.

Την πρόκριση για τον Ημιτελικό έχουν ήδη εξασφαλίσει οι ομάδες ER-LAC του Θεόδωρου Τσουλφά, ENGINEERS του του Βασίλη Γουργιώτη και η AgainstTheWind του Αναστάσιου Παναγιωτίδη.

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 27-29 Σεπτεμβρίου, με περήφανο χορηγό ακόμα μία χρονιά τη Nespresso.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.hmrt.gr