Το Hellenic Match Racing Tour 2018 σαλπάρει για τον Ημιτελικό στο Grand Resort Lagonissi!

Έχοντας ολοκληρώσει την προκριματική φάση του 5ου HMRT, με τρεις επιτυχημένους και άκρως ενδιαφέροντες αγώνες, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό, το HMRT περνάει στη φάση του πολυπόθητου Ημιτελικού αγώνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο μαγευτικό Grand Resort Lagonissi, μία ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στην κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα, που θα χαρίσει μοναδικές εικόνες σε όσους τυχερούς βρεθούν στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον της ιδιωτικής χερσονήσου.

Στις 18, 19 και 20 Μαΐου οι 8 ομάδες των Παναγιώτη Καμπουρίδη, Γιώργου Παναγιωτίδη, Μαρίας-Χριστίνας Κοντογιαννοπούλου, Jurek Strzemiecki, Μιχάλη Βαϊδάνη, Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου, Γιώργου Τσουλφά και Κωνσταντίνου Καζαντζή, θα διεκδικήσουν τις 4 τελευταίες θέσεις από τις 8 για την τελική φάση του Οκτωβρίου. Οι νικήτριες ομάδες του Ημιτελικού θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τις 4 καλύτερες ομάδες που αναδείχθηκαν στον Τελικό του HMRT το 2017.

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται, με τις ομάδες που διακρίθηκαν από τους Προκριματικούς αγώνες να αδημονούν για την αναμέτρηση! Πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στον Ημιτελικό, όπου αναμένεται ένα τριήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση, ανατροπές και πολλές δυνατές μονομαχίες μεταξύ των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων.

Ο Μεγάλος Τελικός του HMRT 2018 θα διεξαχθεί στην Αθήνα 5-7 Οκτωβρίου 2018.

Διαβάστε εδώ το NOTICE OF RACE